Nalazite se ovdje: Naslovnica » Rješenja » VoIP tehnologije » IP PBX rješenja » Epygi
Utorak, 26 Svi 2020

VoIP tehnologije

E-mail Ispis PDF

Partnerstvo našeg tima s tvrtkom Innovaphone seže na same početke ovog stoljeća u vrijeme  dok je ovaj proizvođač izrađivao samo media gateway proizvode. Svi od njih i danas još rade u svojem mrežnom okruženju, a naknadno im je dodana i IP PBX funkcionalnost. Stoga Innovaphone centrale zajedno s Grandstream IP telefonima i ATA uređajima predstavljaju vrlo zanimljivu „best buy“ kombinaciju u SMB dijelu tržišta.

 

Pridodamo li ovdje specijalizirane VoIP aplikacije poput kontakt centra, FAX servera i sl., dolazimo do cjelovitog VoIP portfolia koji je u mogućnosti odgovoriti na sve korisničke zahtjeve.

Tražite li najbolji omjer uloženog novca i dobivene funkcionalnosti, Epygi predstavlja tehnološko rješenje koje ne možete zaobići, bez obzira radi li se o IP PBX ili media gateway (analog/ISDN) rješenjima.

Pouzdanost i stabilnost, te skalabilnost od sustava s nekoliko korisnika za male urede do sustava s nekoliko tisuća korisnika za velike mreže, važni su Epygi aduti.
Dodatne mogućnosti integracije modula za kontrolu pristupa, evidenciju radnog vremena, video nadzora ili protuprovalnog sustava čine ovo rješenje idealnim za sve Vaše telekomunikacijske potrebe.

Upotrebom soft klijenata na Vašim računalima i pametnim telefonima Epygi IP PBX će osigurati potpunu mobilnost Vašem uredu, smanjiti troškove telefoniranja u roamingu i osigurati dostupnost na Vaš lokalni broj na bilo kojoj destinaciji u svijetu.

Naš stručni VoIP sistem inženjerski tim integracijom  ovih raznovrsnih rješenja stvara  cjeloviti VoIP paket i  čini ga vrlo privlačnim i prilagodljivim za širok spektar korisnika.