Nalazite se ovdje: Naslovnica » O nama » Djelatnost tvrtke » Više
Utorak, 26 Svi 2020
E-mail Ispis PDF

NETVISION: SVE NA JEDNOM MJESTU!

Uz današnje tržište, koje je preplavljeno mnoštvom mogućnosti i ponuda, teško je donijeti odluku u kojem smjeru krenuti, bilo da pokrećete novi posao, razmišljate o novoj informatičkoj infrastrukturi ili samo planirate poboljšati postojeću. U takvim trenucima možete se osloniti na nas jer naša snažna orijentiranost na kvalitetu usluge, rješenja i proizvoda, uz pažljivo prepoznavanje Vaših želja i potreba, jamče Vašu sigurnost i dobar odabir, ne zanemarujući pri tome i optimizaciju troškova.

Za Vas smo u mogućnosti zaokružiti cjelokupan proces uspostave informatičke infrastrukture kako bi ju u potpunosti iskoristili kao podršku poslovanju – od nabave opreme, izvođenja pripremnih radova, instalacije i integracije opreme , kao i održavanja. Uz znanje i inovativnost ljudi, naša su rješenja izgrađena na dokazanim tehnologijama i proizvodima renomiranih proizvođača.

Što radimo?

Našu djelatnost odlikuje jedan istaknuti cilj, a to je zadovoljenje poslovnih potreba naših klijenata. Kroz usmjerena rješenja zadovoljavamo specifične potrebe svakog klijenta, pokrivajući pri tom sve aspekte informacijskih tehnologija – savjetovanje o njihovoj optimalnoj primjeni, analizu stanja, projektiranje, razvoj, testiranje i implementaciju informacijskih sustava i nadogradnju postojećih informacijskih sustava.

Naše usluge obuhvaćaju računalna i komunikacijska rješenja, audio i video rješenja, sigurnosna rješenja, consulting/savjetovanje, vođenje i nadgledanje projekata.

Višegodišnje iskustvo u području informacijskih tehnologija, stručan tim djelatnika u čije usavršavanje neprekidno ulažemo, praćenje svjetskih trendova i suradnja s vodećim tvrtkama u svijetu, omogućavaju nam da svojim klijentima pružimo gotovo rješenje koje odlikuje vrhunski krajnji proizvod.

Naša misija i vizija je korištenje naših iskustava i stručnih znanja u svrhu pronalaženja i implementacije inovativnih rješenja i tehnologija, kao i njihova integracija u poslovne sustave korisnika s ciljem unaprijeđenja poslovnih procesa i poslovanja naših korisnika.

Sistemske integracije

Zbog heterogenosti današnjih poslovnih okruženja potrebno je odlučiti se za jedinstveno, pouzdano i u potpunosti cjelovito rješenje koje nam na taj način jamči i sigurnost i pruža više mogućnosti. Implementaciju aplikativnih rješenja ne čini samo programiranje i odabir tehnologije, već nju čini sveobuhvatnost usluga kojima se iznaša kvalitetno rješenje u zadanom roku s unaprijed definiranim resursima. Baš kao što jedna zasebna jedinka ne može konkurirati originalnosti i mogućnostima skupa individua, tako i sistemska rješenja čine i pružaju mnogo više kada su integrirana u zajednički sustav nego kad funkcioniraju izdvojeno.

S tom mišlju svakog dana prianjamo poslu, bilo da radimo na sistemskoj integraciji ili bilo kojoj drugoj informacijsko-komunikacijskoj integraciji, a u sklopu naših radova pronalazimo financijski i vremenski optimalni plan, te poslovno neinvazivno rješenje za integracijske probleme naših klijenata.

Upravljanje klijentskom infrastrukturom

Redovnim održavanjem informatičke opreme pospješujemo izvršavanje poslovnih procesa naših korisnika. Instalacijom programa za nadzor i analizu mrežne opreme, poslužitelja, računala i periferija, kontinuirano nadgledamo kritične procese kako bismo optimizirali rad informacijskog sustava. Uzimajući to u obzir, trudimo se naše korisnike upoznati s realnim opasnostima kojima se može susreti u svakodnevnom radu, te ih upoznati s radnjama potrebnim da rizike poslovanja i ranjivost sustava smanjimo na namjmanju moguću mjeru.

Redovnim finim podešavanjem servisa, pa i rada mrežne opreme, te instalacijom novih servisa i ostalih softverskih rješenja, trudimo se osigurati Vam nesmetano obavljanje svakodnevnih radnih zadataka. Koristeći sustave automatskog obavještavanja, automatizacijom svakodnevnih procesa, strateškim planiranjem razvoja mrežne infrastrukture i našim svakodnevnim trudom da prije samih korisnika uočimo probleme, povećavamo dostupnost sustava i osiguravamo našu brzu intervenciju.

Kroz vlastite urede i mrežu poslovnih partnera, našim znanjem i višegodišnjim iskustvom, u mogućnosti smo svojim korisnicima pružiti prilagođenu uslugu pogodnu za široku paletu tehnoloških zahtjeva i u najzahtjevnijim radnim okolinama.

IT savjetovanje

S obzirom da NetVision nije orijentiran samo na jednu vrstu tehnologije, već na cjelovitost ponude koja može zadovoljiti razne funkcionalnosti informatičkih tehnologija u svakodnevnom poslovanju, svojim klijentima nudimo i savjetodavne usluge. One su ovdje kao prirodan slijed razvoja korisničkih potreba, koje su svakim danom sve zahtjevnije, a u njih ubrajamo savjetovanje o sigurnosti informacijskih sustava, kontinuiranosti poslovanja, optimizaciji IT strukture, kontroli performansi IT izvedbe, dizajnu novih tehnoloških rješenja, uvođenju novih tehnologija itd.

Naš stručni tim svojim bogatim iskustvom osposobljen je da izvede kompletna projektna rješenja po dokazano najboljim praksama, uz optimalna ulaganja i poštujući ideje naručitelja.